Comunicat eleccions 10-N

— 31 Octubre 19

Les eleccions del 10-N i la consegüent campanya electoral arriben en un moment de mobilització general contra la sentència del judici i, a la vegada, de nous episodis de repressió per part dels Mossos d’Esquadra, la Policia Nacional i la Guàrdia Civil, els quals fan elevar el nombre de presos polítics als volts de la quarantena.

Ens preocupa molt que des dels partits que formen el Govern de la Generalitat s’hagi contribuït a generar un relat criminalitzador contra les persones que han sortit al carrer les darreres setmanes, i els Mossos, dirigits des de la Conselleria d’Interior, han comès reiterats abusos policials contra les persones manifestants.

La nostra prioritat ara mateix és contribuir amb totes les nostres forces a les mobilitzacions que es produiran les properes setmanes. És per això que des de la CUP farem, a Solsona, una campanya de mínims, sense actes més enllà d’encartellar.

Qualsevol mobilització, sigui a Solsona o a fora, és més important que un acte de campanya electoral i en cap cas no volem solapar-nos als actes i a les accions que es convocaran durant els propers dies i que és on s’han de destinar tots els esforços. Ni la campanya electoral ni les eleccions han de ser l’excusa per a apaivagar la flama de la revolta d’aquest octubre.