ApS-CUP presenta les sis primeres persones de la llista

— 16 Febrer 19

Sense especificar-ne l’ordre, l’organització destaca que hi ha quatre dones entre els primers llocs, i també que totes sis fa temps que treballen a l’Assemblea Local.

D'esquerra a dreta: Eva Pallarès, Pilar Viladrich, Òscar García, Anna España, Marta Puig i Joan Boix

D’esquerra a dreta: Eva Pallarès, Pilar Viladrich, Òscar García, Anna España, Marta Puig i Joan Boix

Joan Boix, Anna España, Òscar García, Eva Pallarès, Marta Puig i Pilar Viladrich (per ordre alfabètic) ocuparan els primers sis llocs de la llista de la CUP a les eleccions municipals del mes de maig. Més endavant, ApS-CUP farà pública tota la llista i determinarà quin lloc ocuparà cadascuna d’aquestes sis persones a la llista, ja que totes sis tenen disponibilitat, compromís i ganes de treballar en el projecte.

L’organització política destaca que entre els primers sis llocs hi ha quatre dones i que les persones que configuraran la llista definitiva continuaran desenvolupant la tasca municipal que ha fet ApS-CUP aquests darrers quatre anys. La llista incorpora cares noves respecte de la proposta de fa quatre anys i totes coneixen el projecte polític d’ApS-CUP, ja que fa temps que treballen a l’Assemblea Local.

Ara com ara, Alternativa per Solsona – CUP se centra a elaborar el programa polític a partir de diverses assemblees obertes que tenen com a objectiu reflexionar sobre diversos temes i transformar les conclusions a què s’arribi en propostes concretes. La propera serà sobre cultura i educació, el dia 16 de març.