ApS-CUP convida Raül Garrigasait a parlar sobre cultura

— 13 Març 19

L’escriptor solsoní reflexionarà sobre els elements bàsics de l’entramat cultural de la ciutat i de les possibilitats que ofereix

L’acte tindrà lloc diumenge vinent, dia 17, a les dotze del migdia a la Biblioteca Carles Morató, en el marc de l’assemblea oberta sobre cultura i educació que proposa la formació política

Alternativa per Solsona – CUP convida el conegut escriptor solsoní Raül Garrigasait a parlar sobre cultura, en el marc de la tercera assemblea oberta que l’organització política proposa com a base de reflexió per a preparar el contingut del programa polític que presentarà a les properes eleccions municipals. L’acte tindrà lloc diumenge vinent, dia 17, a partir de les dotze del migdia a la Biblioteca Carles Morató de Solsona.

La CUP continua convidant a les assemblees obertes persones no vinculades al seu projecte polític, amb l’objectiu d’escoltar opinions de fora de l’organització i amb el convenciment que obrir-se a visions no lligades directament al seu espai polític enriquirà el debat que porta a terme per a elaborar el programa electoral.

Raül Garrigasait, que és escriptor, traductor, filòleg clàssic i editor, des de la seva experiència en el camp de la cultura a Solsona i a Barcelona, reflexionarà sobre els elements bàsics de l’entramat cultural solsoní i sobre les possibilitats que ofereix, i també exposarà idees sobre el pes que té la imatge cultural en cadascun d’aquests llocs. A més, parlarà sobre la relació entre el local i el global, i sobre com tot això pot afectar la mena d’activitats culturals que es fan a Solsona i el benestar dels seus habitants.

A més de les xerrades, com a novetat respecte de les assemblees obertes de fa quatre anys, durant la setmana prèvia a l’assemblea oberta ApS-CUP planteja a la xarxa dinàmiques —vídeos, articles, missatges, etc.— amb l’objectiu que les persones que assisteixin a la trobada de debat hagin tingut material per a reflexionar sobre la temàtica que es tractarà. Aquest cop la dinàmica consisteix a rellegir l’estudi que Alternativa per Solsona – CUP va elaborar sobre l’estat de la cultura al municipi: http://alternativapersolsona.cat/wp-content/uploads/informe_cultura.pdf.

Després de l’assemblea sobre urbanisme, mobilitat i habitatge (19 de gener), de la d’economia i sobiranies (8 de febrer) i de la de cultura i educació, les properes assemblees obertes seran sobre sostenibilitat i salut, i sobre persones i entitats.