Alternativa per Solsona – CUP convida a la ciutadania a participar en l’elaboració del programa electoral

— 11 Març 15

Com t’agradaria que fos la relació Ajuntament – ciutadania? Quins aspectes limiten la nostra participació actualment? Com els podem millorar i per què cal millorar-los?

Vivim assabentats del què passa al nostre ajuntament? Tenim accés útil i fàcil als moviments que s’hi produeixen? Tens alguna idea per a corregir-ho i facilitar-ho? Com ho podem fer per a què sigui molt més transparent?

Aquestes, i moltes d’altres, són les preguntes que ocuparan el contingut de la primera Assemblea Oberta que organitzarem des d’Alternativa per Solsona – CUP,en motiu de la confecció col·lectiva del nostre programa electoral i la nostra pertinent presentació en societat.

Així doncs, quedeu tots convidats el proper divendres 13 de març a les 20.00h al Bar Casal de Solsona. On us compartirem les nostres preocupacions sobre temes de participació i tranparència, us explicarem com creiem que es poden solucionar i us escoltarem. Això ens permetrà entrar en un debat conjunt que ens ajudarà a definir solucions concretes que plasmarem en el nostre programa electoral.