Qui som

Alternativa per Solsona – CUP som un grup de gent amb el convenciment de la necessitat de canvi que ha de democratitzar la nostra ciutat, per fer-ne d’aquesta un lloc més digne, més agradable de viure-hi i, alhora, més enriquidor. Hem pres la decisió de participar en les properes eleccions municipals per tal de capgirar tres eixos fonamentals de la vida en societat: participació, transparència i economia.

Creiem en l’ideal i en la viabilitat d’un poble participatiu, on tothom pugui prendre part de les decisions de l’ens municipal. Treballar i buscar les solucions colze a colze amb les entitats i col·lectius afectats per cada àmbit a tractar. Creiem en el municipalisme i en la incidència positiva que poden tenir les preses de decisions col·lectives.

Estem convençuts de la necessitat i els beneficis de tenir unes institucions rigorosament transparents. Posar a l’abast de la ciutadania tota la informació del què passa a l’Ajuntament: de manera clara, concisa i de fàcil accés.

Alhora, cal reformular el plantejament dels fluxos econòmics dins la nostra comarca. Cal potenciar el comerç i la indústria local a base de cooperació entre elles i, alhora, amb la mateixa institució local. Així aconseguirem una reciprocitat institucional-privada que aportarà nombrosos beneficis tangibles al sí del municipi.