Candidatura

1 · Pilar Viladrich

(39 anys) Tècnica a l'Ajuntament de Sant Joan de Vilatorrada. És llicenciada en dret . Ha estat i està vinculada amb diverses associacions culturals i de l'educació en el lleure. Membre de l'assemblea local d'ApS-CUP des de fa 4 anys.

2 · Oscar García

(37 anys) Cap d'estudis de l'Escola Agrària del Solsonès i actualment regidor d'ApS-CUP a Solsona. És Enginyer de Forests de formació i membre del Casal Popular la Fura, del Centre excursionista del Solsonès i de l'Associació de Circ "Tela Solsonina".

3 · Eva Pallarès

(43 anys) És correctora i traductora de formació. Amb dos amics més, té una empresa de gestió de projectes de correcció, de traducció i de creació de textos. També ha estudiat informàtica de sistemes i ha començat un màster en humanitats. Ha treballat de periodista i ha publicat un llibre de poesia i un de contes.

4 · Anna España

(39 anys) És psicòloga del Centre de desenvolupament infantil i atenció precoç (Cdiap) de Sant Vicenç dels Horts. Sòcia de la cooperativa que gestiona el Cdiap. Ha treballat amb persones amb risc d'exclusió social i persones amb capacitats diverses.

5 · Joan Boix

(29 anys) Es defineix a les xarxes socials com a cèlibe i republicà. Format en Dret i en direcció coral, treballa actualment a Barcelona. A Solsona, està vinculat en diferents projectes culturals i associatius, especialment relacionats amb la música.

6 · Marta Puig

(23 anys) Està acabant la carrera de Física a la Universitat de Barcelona i el curs vinent continuarà els seus estudis cursant un màster en Astrofísica. Ha format part d'entitats com Solsona Jove Ajuda o Joventut Solsonina. Actualment, participa en el Grup de Gèneres del Casal Popular La Fura.

7 · Xavier Espiña

(45 anys) Professor de formació professional a l'Institut de Guissona i Cordinador de Cicles formatius. És enginyer tècnic industrial. Membre del Centre excursionista del Solsonès.

8 · Anna Farràs

(42 anys) És programadora informàtica al Centre de Ciència i Tecnologia Forestal de Catalunya (CTFC) des de fa 14 anys. Ha viscut a Paris i Madrid. És enginyera tècnica en Telecomunicacions i li encanta viatjar i practicar tot tipus d’esports. Molt vinculada al teixit associatiu de Solsona.

9 · Octavi Esteve

(36 anys) Professor de secundària i actualment regidor d'ApS-CUP a l'Ajuntament de Solsona i Conseller Comarcal. Enginyer tècnic industrial de formació, enamorat de l'arqueologia, el patrimoni cultural i el mon rural. President de l'AFA de la ZER del Solsonès.

10 · Marta Closa

(22 anys) Jove, precària i estudiant d'història de l'art. Ha estat implicada en diferents projectes amb jovent migrant o solicitant d'asil a Europa, primer a Grècia i ara a Barcelona, també és sòcia del Casal Popular la Fura.

11 · Bernat Solé

(24 anys) Tècnic de l'Associació de Turisme de la Vall de Lord i del Museu de la Vall de Lord. És historiador, soci del Casal Popular La Fura, actualment forma part de dos de grups de música, i té més de 5 anys d'experiència a Solsona FM com a col·laborador voluntari.

12 · Marc Barrera

(30 anys) És histodiador, treballador de fàbrica i pagès aficionat. Soci del Casal Popular la Fura des dels inicis i membre de Les Absentes, els seus interessos són la història, la política i la música. Pare de dos.

13 · Dolors Subirà

(49 anys) Solsonina de tota la vida, ha treballat més de 20 anys com a monitora d'activitats aquàtiques i actualment treballa al sector serveis. Lligada des de sempre a la cultura solsonina, especialment al carnaval, i al treball per la inclusió social en aquesta ciutat.