Presentem la candidatura

— 25 març 15

El proper dissabte 28 de març a les 11.30h presentarem la candidatura d’Alternativa Per Solsona – CUP al bar El Casal. Donarem a conèixer els components i el codi ètic de la candidatura, és a dir, els principis bàsics i irrenunciables de com entenem que s’ha de fer política.

Un cop havent-nos presentat i definit, encetarem la 3a de les assemblees obertes que estem fent per a confeccionar, col·lectivament, el nostre programa electoral. En aquesta assemblea volem tractar el paper de les entitats, de la cultura i del jovent en la política municipal.

Quin paper juguen les entitats i el teixit associatiu actualment? Per què i com ha de canviar? Com definiríem la programació cultural de Solsona? Com la podem enriquir? Quin paper ha de tenir el jovent en la política municipal? Quins mecanismes podem crear per a què hi incideixin i s’aconsegueixin resultats?

En l’assemblea debatrem aquestes i altres preguntes, plantejarem plegats un diagnòstic de la situació actual a Solsona i proposarem solucions concretes per a plasmar-les en el nostre programa electoral. Us convidem a assistir-hi i a participar-hi. Alhora, us recordem que podeu enviar les vostres propostes al web www.alternativapersolsona.cat, que servirà de recull de les diferents idees que vagin sorgint des de les assemblees i a través de la mateixa web.

Perquè entre totes ho podem fer tot!