Presentació del llibre “Assassinat al Consell Polític” de Pau Juvillà

— 09 Maig 21

Després de les darreres eleccions al Parlament de Catalunya la CUP està immersa en el debat sobre si entrar al govern de la Generalitat. No obstant un fet terrible interromp abruptament el procés amb l’assassinat de l’alcaldessa de Solsona. Mentre els moviments polítics prenen velocitat, la investigació traurà a la llum secrets inconfessables i conspiracions endemoniades. I al centre de tot plegat, un periodista menorquí arrelat a Lleida fa mans i mànigues per treure’n l’aigua clara i sortir-ne, com a mínim, sencer.

Així arrenca Assassinat al Consell Polític (Pagès Editors, 2021), la darrera novel·la de Pau Juvillà , actualment Diputat per Lleida de la CUP al Parlament, que, després d’haver-se estrenat en el gènere negre amb Primàries de sang continua explorant en aquesta novel·la la part més fosca i corrupta de la política catalana.

Precisament aquest dissabte 15 de maig en Pau Juvillà serà a Solsona per presentar aquest nou llibre, a 2/4 d’1 del migdia a la Plaça Sant Pere (en cas de pluja es farà a la Biblioteca de Solsona). Qui ha matat l’alcaldessa de Solsona? Posem llum a la foscor.