Es crea un grup de treball obert sobre la Festa Major de Solsona

— 09 març 16

Alternativa per Solsona – CUP vol elaborar una proposta sobre com ha de ser la Festa Major amb la finalitat de potenciar-la, expandir-la i acostar-la a tota la ciutadania.

Alternativa per Solsona – CUP crea un grup de treball obert amb la finalitat de tractar els diferents aspectes relacionats amb la Festa Major de Solsona. L’objectiu és recollir i contrastar punts de vista diversos que, gràcies a la participació de la ciutadania i les entitats, serveixin per elaborar una proposta de millora de la festa que aposti per potenciar-la, expandir-la i acostar-la a tota la ciutadania, perquè tothom se la senti seva.

La tasca del del grup de treball passa per debatre sobre els diferents aspectes vinculats amb la Festa Major: l’edició i el cost del programa, la difusió de la festa a través dels mitjans de comunicació i les xarxes socials, qüestions relacionades amb els actes tradicionals, el debat respecte la Festa Major i la laïcitat, tot el que fa referència al contingut dels actes: espectacles, concerts, mostres, exposicions, tallers, activitats alternatives, etc. i els aspectes econòmics de la celebració. A partir d’aquí es pretén elaborar una proposta sobre el model de la festa que es presentarà a l’Ajuntament i es farà públic a tota la ciutadania.

Per tal d’aconseguir-ho, s’obre la participació a la ciutadania i les entitats interessades amb el tema i per aquest motiu es fa una crida a posar-se en contacte amb el grup de treball a tots aquells que hi vulguin col·laborar a través del correu electrònic (alternativapersolsona@gmail.com), xarxes socials o contactant amb alguns dels membres de l’assemblea local d’Alternativa per Solsona – CUP.

A la vegada també es preveu realitzar entrevistes amb associacions vinculades amb la festa, així com realitzar convocatòries obertes al públic.