ApS-CUP posa a disposició de la ciutadania els seus seients per als ballets de Festa Major

— 01 Setembre 21

A les portes de la celebració de la FM d’enguany, són moltes les persones que avui han hagut de fer cua per obtenir un passi per assistir a l’exhibició de ballets a la Plaça Major els dies 8 i 9 de setembre.

Tal i com hem traslladat a la Regidora de Cultura en moltes ocasions i avui mateix, considerem que cal vetllar i aconseguir que totes les persones que vulguin participar de la festa amb la seva presencia al ball de gegants i improperis ho han de poder fer. Per això, emplacem les parts organitzadores, i ens posem a disposició de la Regidora de Cultura per tot allò que podem aportar, per tal que busquem i trobem la manera de garantir que totes elles puguin veure els ballets, encara que això impliqui no seguir al peu de la lletra un protocol que, sense dubte, no contemplava l’excepcionalitat d’una pandèmia sanitària mundial.

En consonància amb això, i tal i com ja van fer per Corpus, el regidor i la regidora d’ApS-CUP alliberen les seves dues cadires a la plaça i les posen a disposició de la llista d’espera de persones apuntades per assistir a l’exhibició de ballets dels dies 8 i 9.