07 octubre 15

ApS-CUP demana a Rodríguez que no mantingui l’alcaldia si és diputat

Alternativa per Solsona – CUP ha demanat a l’alcalde de Solsona, David Rodríguez, que renunciï a l’alcaldia en cas de prendre possessió de l’acta de diputat al Parlament de Catalunya.

La formació, contraria a la duplicitat de càrrecs en les institucions, defensa que no és assumible ocupar aquests llocs a la vegada ja que els dos requereixen dedicació completa. En aquest sentit, creuen que aquesta dedicació compartida afectarà a la qualitat de la feina que ha de realitzar David Rodríguez com a batlle i com a parlamentari. Des de la CUP també recorden a l’alcalde que tot i que la figura del gerent pot alleugerir algunes tasques d’alcaldia, aquesta continua requerint un treball a temps complert si es vol realitzar amb garanties.

En tot cas, ApS-CUP valora positivament que hi hagi un representant del Solsonès al Parlament de Catalunya, ja que sempre és una bona oportunitat per fer arribar les necessitats del territori a la cambra. A més, agraeixen a Rodríguez que renunciï al sou de l’alcaldia quan prengui possessió com a diputat.