60 projectes per transformar Solsona

— 18 maig 16

De què serveixen els programes electorals després de les eleccions? Es poden complir les propostes de campanya des de l’oposició? Des d’Alternativa per Solsona – CUP entenem que el programa amb què ens vam presentar a les eleccions no és només una eina per aconseguir vots, sinó que ha de servir de guia en el nostre treball com a grup municipal.

Així doncs, adequant els objectius del programa a la nostra capacitat d’influència en les institucions, hem redactat 60 projectes concrets per treballar durant aquesta legislatura. Dividits en quatre grans eixos (participació, economia, ciutadania i urbanisme), hem prioritzats aquells projectes que creiem més importants i n’hem calendaritzat les accions de treball durant la legislatura. Per tal de rendir comptes amb la ciutadania, el document amb el projecte polític es pot trobar aquí, on s’anirà actualitzant d’acord amb el grau d’execució.

Per últim, per rebre el retorn del poble, durant la Fira de Sant Isidre hem convidat a tothom que s’acostava al nostre estand a marcar quins projectes creien més importants. Entre els més votats hi trobem: estudiar la viabilitat d’una piscina coberta, lluitar contra la pobresa energètica, fer un estat de la qüestió del Centre Sanitari, promocionar productes i productors locals, i estudiar una zona verda al Camp del Serra.